Evrak Çantası|1207

SKU: 1207 Siyah
800.00TL
500.00TL
Siyah
Teslimat & İade

Kargo & Teslimat

Siparişiniz tamamladığında verdiğin sipariş, hesabım sayfasındaki siparişlerim bölümüne eklenecektir. Bu bölümden istediğin zaman siparişinin durumunu takip edebilirsiniz. Sipariş esnasında herhangi bir problem yaşaman durumunda bilgi@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bizimle irtibata geçebilirsin.

- Sipariş iptallerini yalnızca ürün kargoya teslim edilmeden önce info@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bizlere bilgi vererek gerçekleştirebilirsin.

- alonebag.com.tr 'deki tüm ürünler kendi Fabrika depomuzdan gönderilmektedir. Siparişlerin en hızlı şekilde hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Siparişlerini aynı gün kargoya teslim etmeye çalışsak da pandemi koşullarından ötürü sipariş hazırlama sürecimiz 1-3 iş günü arasında değişmektedir. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde ulaşan siparişlerin, takip eden ilk iş gününde işleme alınarak kargoya teslim edilir. Siparişinin son durumu hakkında bize 0554 880 31 44 no'lu telefondan ve WhatsApp destek hattımızdan ulaşabilirsin.

- Sipariş verdiğin ürünler UPS kargo güvencesiyle en hızlı ve güvenilir şekilde sana ulaştırılacaktır.

- Ürünlerin kargoya verildiğinde sistemde kayıtlı olan e-mail adresine e-mail gönderilerek ve telefonuna sms ile bilgi verilecektir.

- Yurtdışı siparişlerde ortaya çıkacak olan gümrük bedelini biz tahsil etmiyoruz. Siparişin ülkene ulaştığında senin ödemen gerektiğini unutma.

 

 

- Taşıma sırasında oluşabilecek hasarlardan kargo firması sorumludur. Bu sebeple siparişin sana ulaştığında kargo görevlisinin yanında paketini açmanı ve içinden çıkan ürünlerin hasarsız olduğundan emin olmanı önemle rica ederiz. Üründe herhangi bir hasar olması durumunda kargo görevlisinden tutanak tutmasını isteyip ürünü teslim almayabilirsin. Böyle bir durumda bize en kısa sürede bilgi@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bilgi vermeni rica ederiz.

Bizimle sohbet edin
×