Erkek El Omuz Çantası|3525

SKU: 3525 Siyah
450.00TL
440.00TL
Siyah
Açıklama

Şık ve pratik erkek el çantası modellerinden biri olan siyah üsten saplı ve omuz askılı çantalar, hem günlük hayatta hem de iş hayatında işlevsel bir çözüm sunar. Kullanımı rahat olan omuz askısı sayesinde elleriniz her zaman serbest kalırken, üst sapı sayesinde çantanızı kolayca taşıyabilirsiniz. Siyah rengi ise hem klasik hem de modern bir tarz yaratırken, her stil ile uyum sağlar.

Bu çanta modelleri yüksek kaliteli malzemelerden üretilir ve laptop, cüzdan, anahtarlık gibi günlük ihtiyaçlarınızı taşımak için yeterli alan sunar. İş Dünyası

Siyah üsten saplı ve omuz askılı erkek el çantası, hem stilinizi tamamlar hem de günlük hayatınızı kolaylaştırır. İster iş toplantılarında ister arkadaşlarınızla buluştuğunuzda, her zaman şık ve hazırlıklı görünebilirsiniz. Bu çantaların kaliteleri

 ağırlık ,fermuar açma kapama ,sürtünme testleri ile kontrol edilerek satışa sunulmaktadır.

tüm malzemeler, tasarım, dikimi ile Türk malı olup Türkiye'de kendi fabrikamızda Türk çalışanlarımız ile üretilip tüm Dünyaya Türkiye'den ihraç edilmektedir.

Bakım talimatları:

ıslak bez ile siliniz. elde veya makinada yıkama yapmayınız. kuru temizleme ve ütüleme yapmayınız. tambur kurutma yapmayınız .ağartıcı ve temizleme malzemeleri kullanmayınız .sıkmayınız. gölgede kurutunuz.

Paket içeriği:

1.sırt askısı

Ebatlar:

yükseklik:15 cm

genişlik:12 cm

kalınlık:8 cm

Teslimat & İade

Kargo & Teslimat

Siparişiniz tamamladığında verdiğin sipariş, hesabım sayfasındaki siparişlerim bölümüne eklenecektir. Bu bölümden istediğin zaman siparişinin durumunu takip edebilirsiniz. Sipariş esnasında herhangi bir problem yaşaman durumunda bilgi@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bizimle irtibata geçebilirsin.

- Sipariş iptallerini yalnızca ürün kargoya teslim edilmeden önce info@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bizlere bilgi vererek gerçekleştirebilirsin.

- alonebag.com.tr 'deki tüm ürünler kendi Fabrika depomuzdan gönderilmektedir. Siparişlerin en hızlı şekilde hazırlanır ve kargoya teslim edilir. Siparişlerini aynı gün kargoya teslim etmeye çalışsak da pandemi koşullarından ötürü sipariş hazırlama sürecimiz 1-3 iş günü arasında değişmektedir. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günlerinde ulaşan siparişlerin, takip eden ilk iş gününde işleme alınarak kargoya teslim edilir. Siparişinin son durumu hakkında bize 0554 880 31 44 no'lu telefondan ve WhatsApp destek hattımızdan ulaşabilirsin.

- Sipariş verdiğin ürünler UPS kargo güvencesiyle en hızlı ve güvenilir şekilde sana ulaştırılacaktır.

- Ürünlerin kargoya verildiğinde sistemde kayıtlı olan e-mail adresine e-mail gönderilerek ve telefonuna sms ile bilgi verilecektir.

- Yurtdışı siparişlerde ortaya çıkacak olan gümrük bedelini biz tahsil etmiyoruz. Siparişin ülkene ulaştığında senin ödemen gerektiğini unutma.

 

 

- Taşıma sırasında oluşabilecek hasarlardan kargo firması sorumludur. Bu sebeple siparişin sana ulaştığında kargo görevlisinin yanında paketini açmanı ve içinden çıkan ürünlerin hasarsız olduğundan emin olmanı önemle rica ederiz. Üründe herhangi bir hasar olması durumunda kargo görevlisinden tutanak tutmasını isteyip ürünü teslim almayabilirsin. Böyle bir durumda bize en kısa sürede bilgi@alonebag.com.tr e-posta adresimizden bilgi vermeni rica ederiz.

Bizimle sohbet edin
×